sponsor by

Saturday, July 30, 2011

shopping?

hello~

s-h-o-p-p-i-n-g atau dalam bahasa jawanye beli belah. hehe.

time skolaa dulu x de la minat sgt nak shopping2 bagai nie, tapi bile duk penang rasa kegilaan utk shpping tu meluap2. haha. x bole blah ayat.

tapi lambat jgk sebenarnye aku reti shopping2 nie. masa tu da macam dah nak abes sem satu baru terjebak sket dalam arena menghabeskan elaun nieh. haha.

aku lebih suka shopping baju, aku rase istilah yg lagi sesuai mungkin borong baju. hek2. tapi bukan baju utk bawak jalan la, bju basahan je, hehe. 1st time aku beli baju sendiri pilih pown time aku duduk penang. sebelum nie baju2 sume aku beli mesti mak aku sebelah. dia yg pilih aku cuma ckp bole la, atau x nak la. haha. aku tak igt la bile specific time nye yg pasti di Pacific, lepas dah reti beli baju sendiri, asal jumpe kedai baju je aku beli. haha. tapi ikot bajet la. keh2.

Kompleks Dato' Kailan sempena nama isteri Badawi. haha. kuang aja plak, kire mak Pak Lah la.

pegi jusco tak beli baju sgt sebab agak2 la wey bajet lari kalau borong kat jusco. hehe. tempat best shopping baju kat kailan la. haha. kailan nie dia macam pekan la kat kepala batas naik rapid dr kmpp sampai la dalam 10-15min kowt. macam2 ade sne. byk kedai baju sne tapi yg paling best KFC la.hehe. xde kene mengena pulak ngan baju. ngeh3. ye la, da penat shopping baju mesti lapar so makan lakat sne.

KFC ~kailan

pasaran pakaian?

pusat fesyen?

asal aku pegi kailan mesti punya aku bawak balek baju. ala tshirt biase je utk tido. hehe, tapi chantek2 woo, tu aku beli plus murah. ngeh2. kualiti? alah ape ade ngan kualiti kalau baju murah janji bole pakai. haha. ngeh2. sampai penuh la locker aku.penuh dengan baju2 kailan je. hehek.

tapi tapi tapi, semenjak aku habes kan pengajian ku di kolej matrikulasi pulau pinang[KMPP]nafsu rase utk shopping baju terkubur. bkn terkubur tapi mmg xde rase nk beli baju pown. mungkin xde spirit kowt, ye la dulu ade membe yg ajak2 beli. sme2. ngeh2. skang da xde. lagi satu aku rase kat sini sume kedai mahal2 kot plus x sechantek baju2 kailan. ngeh2. itu lah punca utama sebenarnye. hahak. atau sekarang aku terlampau byk baju dah. kot la. haha.

haha. k la. sebenarnye aku rindu penang, sahabat2 penang. tu yg aku post merepek nie. hak2, penang la mengajar aku erti sebenar boros. yeah. haha. xde la. penang mengajar aku beli baju sendiri. hehe. :))

p/s: xde p/s post kali nie. hehe.

suke?

1 comment:

Saifullah said...

hehehe! xper, lepas nieh Midvalley!