sponsor by

Saturday, November 6, 2010

puchong kate pergi !

ehek. sedar xsedar esok jam 3.30ptg terbanglah ak ke penang. doakan ak selamat sampai ek. alhamdulillah penang x banjir klo x naye jgk en nt. uhuh, sebenarnye ak x de idea nk menype[bhase ape nie?] tp tgn nie gatal plak nak tekan kat new post, aku pown x paham. hehe.

aku cite pasal cuti la lagi. sambung entri sblm nie. kan ak ade cakap nak pergi joli lagi, hehe ak pegi jgk akhernye dgn membe samsmel x ramai pon 2 orang je + adek aku. kami berjoli kat mid valley, even ber3 [adek ak x kira sbb dye bkn ckp pown ehe] aku rase mid valley tu dgr sore kami je. haha, punye la lme kowt x jumpe mcm2 cerite klua.

membe ak yg pergi nmenye ainon + beah. sume lain2 tmpt blaja, so sorg2 la citer life style masing2 kat tempat masing2 . hehe, S E R O N O K mmg x bole nk describe dgn menype.. haha. ak sampai mid lambat sikit, janji pkol 12, dah nak pkol 1 kowt baru sampi ehek, ak pegi ampang park hidupkan num celcom. hee, naseb bek x kene maki ngan diorg. haha.

sampai2 je kat mid, cari punye cari jumpe la ngan beah + ainon. pastu pegi makan kat pizza hut, punye payah nk pilih kedai makan, dr kenny ke mcd ke kfc ke nando's last2 pizza gak yg sangkut. aha, pastu x plan ape2 jalan 2 kat tingkat ats skali ternampak cosmic bowl, ehe last ak main waktu darjah lima haha, tyme ponteng skola agame ak pegi men bowling utk kali pertama da terakher sblm aritu. hehe. so nak jadikan ak maen bowling utk kali ke2. sume wajib maen. so
sume menunjukkan kehebatan masing2 tp ak tak hebat la. haha.

dah penat maen bowling sambung memenatkan diri lagi dgn jalan2 sekitar mid, da la besar. haha. tp ak gagah kan jugak la. x abes cerite kt pizza hut, kt cosmic bowl dlm jamban washroom pown sambung cerite lagi. yang tu paling x thn, dalam 30++ minit kowt borak dalam tu haha cite pasal samsmel la apetah lagi, tp bkn kt btol2 dalam la,kat lua siket.haha. kejap2 ak ade pic time nie, ehe.

aha, sempat lagik tu.

last sekali kitorang turun bawah mencari eskrem, mne lagi baskin robin mcd la.. haha. pastu balek la kami ke rumah masing2 . last snap

bile mau jumpe lagi oit? hee..

huhu, walaubagaimanapun hari esok bersamaan 7 november 2010 ak terpaksa dgn rela hati nye ak berangkat meninggalkan puchong. sadisnye, padahal seminggu je, ehek, pastu dah balek sini balek. raye haji. hehe, ops lupe plak sabtu depan MUET adeh. argghh, bia la.

oke nak out da, hehe, td rse mcm xde bende nk cite, amek ko. haha.

P/S: besday mye hepy old day sis ! ;)

lagi satu: ak da ade no celcom nak buang no maxis bole x? tp mcm syg plak. adeh.



suke?

6 comments:

Amoi MiyaSya said...

giler la ! aku da lame tak g mid tau !!

dyana said...

ehe, ko cuti nt pegi la puas2. ;)

mardhiah yusof said...

hukhuk. da balek mtrx.
bole x nak kawen je?

dyana said...

haha, klo la bole.da kawen da..

Aus MeLankoLik said...

pegi mid maen bowling tak ajak , hahahaa .

dyana said...

ehek, x ckp pown nk ikot. haha.len kali la.